Food chemistry / (Record no. 41983)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01166cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx002021711
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231115211.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 3540646922
Qualifying information soft cover
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 354064704X
Qualifying information hard cover
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)750570687
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw NUKAT
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 7/TS
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 7/TS
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu eng
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego ger
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Belitz, Hans-Dieter
Daty biograficzne (1931- ).
9 (RLIN) 3410
240 10 - TYTUŁ UJEDNOLICONY
Tytuł Lehrbuch der Lebensmittelchemie
Język tekstu (ang.)
9 (RLIN) 90087
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Food chemistry /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności H.-D. Belitz, W. Grosch ; transl. from the fourth German ed. by M. M. Burghagen [et al.].
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania 2nd ed.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Berlin [etc.] :
Nazwa wydawcy Springer-Verlag,
Data wydania cop. 1999.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XLIV, 992 s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy analiza.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 36365
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Grosch, Werner
Daty biograficzne (1934- ).
9 (RLIN) 8660
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Burghagen, M. M.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 90089
920 ## -
-- 3-540-64692-2
-- soft cover
920 ## -
-- 3-540-64704-X
-- hard cover
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Basic collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Wartość, cena zakupu Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 18/02/2000 372.33 17 230261 1000230261 06/04/2011 18/02/2000 Basic collection