Towaroznawstwo żywności przetworzonej z elementami technologii / (Record no. 42385)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01124cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx001946160
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231111032.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788375832105
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)751017307
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw BYDG 22/ET
Instytucja, która wprowadziła rekord BYDG 22/ET
Instytucja, która zmodyfikowała rekord BYDG 22/ET
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Towaroznawstwo żywności przetworzonej z elementami technologii /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności red. nauk. Franciszek Świderski, Bożena Waszkiewicz-Robak ; aut.: Franciszek Świderski [et al.].
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 3 popr. i uzup.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo SGGW,
Data wydania 2010.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 612, [1] s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik rzeczowy kontrola jakości
Określnik formy podręczniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80327
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy jakość
Określnik formy podręczniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 60128
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Świderski, Franciszek
Daty biograficzne (1940- ).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 24256
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Waszkiewicz-Robak, Bożena.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 22368
920 ## -
-- 978-83-7583-210-5
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 20/03/2023 IN/56/2023 56.96 1000341219   341219 1000341219 20/03/2023 56.96 20/03/2023 Basic collection