Towaroznawstwo żywności przetworzonej z elementami technologii / red. nauk. Franciszek Świderski, Bożena Waszkiewicz-Robak ; aut.: Franciszek Świderski [et al.].

Contributor(s): Świderski, Franciszek, (1940- ) [Red.] | Waszkiewicz-Robak, Bożena [Red.]Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2010. Edition: Wyd. 3 popr. i uzupDescription: 612, [1] s. : il. ; 25 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788375832105Subject(s): Przemysł rolno-spożywczy -- kontrola jakości -- podręczniki | Żywność -- jakość -- podręczniki
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 341219 Available 1000341219

Bibliogr. przy rozdz.