MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01160cam a2200289 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
xx001914935 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231105357.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788372996756 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)750692143 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
WA M/KR |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
WA M/KR |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
WA M/MC |
-- |
LUBL 58/ESs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Żywica, Ryszard. |
9 (RLIN) |
95955 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Zjawiska elektryczne w produkcji i towaroznawczej ocenie jakości mięsa / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Ryszard Żywica. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Olsztyn : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, |
Data wydania |
cop. 2010. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
258 s. : |
Oznaczenie ilustracji |
il. ; |
Format |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 231-252. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Inwentarz żywy |
Określnik rzeczowy |
ubój |
Określnik formy |
podręczniki akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
95956 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mięso |
Określnik rzeczowy |
jakość |
Określnik formy |
podręczniki akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
95957 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mięso |
Określnik rzeczowy |
właściwości elektryczne |
Określnik formy |
podręczniki akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
95958 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Prądy elektryczne |
Określnik rzeczowy |
skutki fizjologiczne |
Określnik formy |
podręczniki akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
95959 |
920 ## - |
-- |
978-83-7299-675-6 |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Reading room collection |