Zjawiska elektryczne w produkcji i towaroznawczej ocenie jakości mięsa / (Record no. 45655)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01160cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx001914935
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231105357.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788372996756
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)750692143
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw WA M/KR
Instytucja, która wprowadziła rekord WA M/KR
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WA M/MC
-- LUBL 58/ESs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Żywica, Ryszard.
9 (RLIN) 95955
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Zjawiska elektryczne w produkcji i towaroznawczej ocenie jakości mięsa /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Ryszard Żywica.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Olsztyn :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego,
Data wydania cop. 2010.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 258 s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 231-252. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Inwentarz żywy
Określnik rzeczowy ubój
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 95956
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso
Określnik rzeczowy jakość
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 95957
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso
Określnik rzeczowy właściwości elektryczne
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 95958
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Prądy elektryczne
Określnik rzeczowy skutki fizjologiczne
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 95959
920 ## -
-- 978-83-7299-675-6
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 08/03/2023 IN/33/2023 23.10 1000340256   340256 1000340256 08/03/2023 23.10 08/03/2023 Basic collection