MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01639cam a2200361 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
xx002312947 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231112456.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788388537998 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)804007516 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR U/GK |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR U/GK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR U/ES |
-- |
GD U/JDs |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
-- |
eng |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Teoria i praktyka usług turystycznych, rekreacyjnych i hotelarsko-żywieniowych w świetle badań : |
Ciąg dalszy tytułu |
praca zbiorowa / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
pod red. Wiesława Siwińskiego, Romana Dawida Taubera, Ewy Muchy-Szajek ; Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu, Polskie Stowarzyszenie Naukowe Animacji Rekreacji i Turystyki. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Poznań : |
Nazwa wydawcy |
Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii : |
-- |
Bogucki Wydawnictwo Naukowe, |
Data wydania |
2011. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
440 s. : |
Oznaczenie ilustracji |
il. ; |
Format |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Tytuł |
Monografie / Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu, |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
1895-1546 ; |
Numeracja |
nr 9 |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. przy rozdz. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA |
Uwaga dotycząca języka |
Tekst częśc. w jęz. ang. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Gastronomia |
Określnik rzeczowy |
zarządzanie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
75140 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Hotele |
Określnik rzeczowy |
zarządzanie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
27438 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Rekreacja. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
32894 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Turystyka. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
34715 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Siwiński, Wiesław |
Daty biograficzne |
(1934- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
19468 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Tauber, Roman Dawid |
Daty biograficzne |
(1945- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
52740 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Mucha-Szajek, Ewa. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
52741 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Monografie - Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
1895-1546 |
Numeracja |
nr 9 |
9 (RLIN) |
52791 |
920 ## - |
-- |
978-83-88537-99-8 |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Basic collection |