MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01098cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
xx002445990 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231094027.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788370554910 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1414152922 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 7/BZ |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 7/BZ |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 7/TS |
-- |
KR 7/DZs |
-- |
KR U/42JCs |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Wybrane zagadnienia z analizy żywności i żywienia człowieka / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
pod red. Haliny Grajety. |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
Dodr. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Wrocław : |
Nazwa wydawcy |
Akademia Medyczna im. Piastów Śląskich, |
Data wydania |
2011. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
157 s. : |
Oznaczenie ilustracji |
il. kolor. ; |
Format |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. przy rozdz. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
badania. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
75484 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywienie |
Określnik rzeczowy |
aspekt fizjologiczny. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
88320 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
analiza. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
36365 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Substancje odżywcze. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
34004 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywienie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
36363 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Grajeta, Halina. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
97170 |
920 ## - |
-- |
978-83-7055-491-0 |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Reading room collection |