Food biochemistry and food processing / (Record no. 47489)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01269cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx002625317
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231113209.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9780813808741
Qualifying information hardcover : alk. paper
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)823585764
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 7/MN
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 7/MN
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 7/EG
-- KR 7/HTs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Food biochemistry and food processing /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności ed. by Benjamin K. Simpson ; ass. eds. Leo M. L. Nollet [et al.].
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania 2nd ed.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Ames [etc.] :
Nazwa wydawcy Wiley-Blackwell,
Data wydania cop. 2012.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XII, 896 s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 29 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Druk dwuszpalt.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik rzeczowy badania.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 99623
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy analiza.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 36365
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy skład chemiczny.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 36398
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy biotechnologia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 36368
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy kondycjonowanie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 36381
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Simpson, Benjamin K.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 99607
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Nollet, Leo M. L.
Daty biograficzne (1948- ).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 99608
920 ## -
-- 978-0-8138-0874-1
-- hardcover : alk. paper
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 20/08/2012 K-274/2012 828.77 1000300166   300166 1000300166 31/10/2022 17/10/2012 Basic collection