MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01269cam a2200337 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
xx002625317 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231113209.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9780813808741 |
Qualifying information |
hardcover : alk. paper |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)823585764 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 7/MN |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 7/MN |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 7/EG |
-- |
KR 7/HTs |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Food biochemistry and food processing / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
ed. by Benjamin K. Simpson ; ass. eds. Leo M. L. Nollet [et al.]. |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
2nd ed. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Ames [etc.] : |
Nazwa wydawcy |
Wiley-Blackwell, |
Data wydania |
cop. 2012. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
XII, 896 s. : |
Oznaczenie ilustracji |
il. ; |
Format |
29 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Druk dwuszpalt. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik rzeczowy |
badania. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
99623 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
analiza. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
36365 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
skład chemiczny. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
36398 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
biotechnologia. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
36368 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
kondycjonowanie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
36381 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Simpson, Benjamin K. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
99607 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Nollet, Leo M. L. |
Daty biograficzne |
(1948- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
99608 |
920 ## - |
-- |
978-0-8138-0874-1 |
-- |
hardcover : alk. paper |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Reading room collection |