Podstawy analizy i oceny jakości żywności : (Record no. 48786)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01054cam a2200277 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
Pole kontrolne | xx002522722 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
Pole kontrolne | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
Pole kontrolne | 20241231102601.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788360633595 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1414129608 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | SZCZ ZUT/MG |
Instytucja, która wprowadziła rekord | SZCZ ZUT/MG |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | SZCZ ZUT/MG |
-- | KR U/GK |
-- | POZN 004/LK |
-- | KR U/42AKs |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Podstawy analizy i oceny jakości żywności : |
Ciąg dalszy tytułu | skrypt do ćwiczeń / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Małgorzata Bączkowicz [et. al.] ; pod red. Teresy Fortuny. |
250 ## - STREFA WYDANIA | |
Oznaczenie wydania | Wyd. 2 popr. i uzup. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Kraków : |
Nazwa wydawcy | Wydawnictwo Uniwersytetu Rolniczego, |
Data wydania | 2012. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 286, [1] s. : |
Oznaczenie ilustracji | il. ; |
Format | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 277-280. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywność |
Określnik rzeczowy | analiza |
Określnik formy | podręczniki laboratoryjne. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 36364 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Bączkowicz, Małgorzata. |
9 (RLIN) | 102883 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Fortuna, Teresa |
Daty biograficzne | (1949- ). |
Określenie rodzaju współpracy | Red. |
9 (RLIN) | 102884 |
920 ## - | |
-- | 978-83-60633-59-5 |
942 ## - POLA KOHA | |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu | Reading room collection |
Status wycofania | Status zagubienia | Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Status zniszczenia | Dostępność | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Źródło nabycia | Wartość, cena zakupu | Numer inwentarzowy | Ilość wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Koszt zastąpienia | Cena obowiązuje od | Typ dokumentu Koha |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji | BUEK | BUEK | Magazyn | 24/03/2023 | IN/69/2023 | 35.15 | 1000342032 | 342032 | 1000342032 | 24/03/2023 | 35.15 | 24/03/2023 | Basic collection |