MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01545cam a2200337 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
xx003242411 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231113954.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788394018986 |
Qualifying information |
printed version |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788394018917 |
Qualifying information |
html |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)894967592 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
WA M/MM |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
WA M/MM |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
WA M/LS |
-- |
KR U/KNs |
-- |
KR 7/MN |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Non-food products' quality and innovations / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
ed. by Renata Salerno-Kochan. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Kraków : |
Nazwa wydawcy |
Polish Society of Commodity Science, |
Data wydania |
2014. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
208 s. : |
Oznaczenie ilustracji |
il. ; |
Format |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Tytuł |
Commodity Science in Research and Practice |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Inf. ze strony Polskiego Towarzystwa Towaroznawczego: Materiały z 19 Sympozjum IGWT (Internationale Gesellschaft für Warenwissenschaft und Technologie) pt. "Commodity Science in Research and Practice - Current Achievements and Future Challenges", 15-19 września, Kraków wyd. w serii 8 monografii. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. przy pracach. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Jakość produktów |
Określnik formy |
konferencje. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
43703 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Zarządzanie jakością |
Określnik formy |
konferencje. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
35818 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Salerno-Kochan, Renata. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
18757 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polskie Towarzystwo Towaroznawcze. |
Relationship |
pbl |
9 (RLIN) |
17299 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Commodity Science in Research and Practice |
9 (RLIN) |
113909 |
920 ## - |
-- |
978-83-940189-8-6 |
-- |
printed version |
920 ## - |
-- |
978-83-940189-1-7 |
-- |
html |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Basic collection |