Non-food products' quality and innovations / ed. by Renata Salerno-Kochan.

Contributor(s): Salerno-Kochan, Renata [Red.] | Polskie Towarzystwo Towaroznawcze [pbl]Material type: TextTextSeries: Commodity Science in Research and PracticePublication details: Kraków : Polish Society of Commodity Science, 2014. Description: 208 s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788394018986; 9788394018917Subject(s): Jakość produktów -- konferencje | Zarządzanie jakością -- konferencje
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 341496 Available 1000341496
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 312451 Available 1000312451
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 312167 Available 1000312167

Inf. ze strony Polskiego Towarzystwa Towaroznawczego: Materiały z 19 Sympozjum IGWT (Internationale Gesellschaft für Warenwissenschaft und Technologie) pt. "Commodity Science in Research and Practice - Current Achievements and Future Challenges", 15-19 września, Kraków wyd. w serii 8 monografii.

Bibliogr. przy pracach.