Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01326cam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
xx002877803 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231111135.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788361265764 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1414127302 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
OLSZT 003/JG |
Language of cataloging |
pol |
Description conventions |
rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
OLSZT 003/JGs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
OLSZT 003/bak |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Przechowalnictwo żywności : |
Ciąg dalszy tytułu |
praca zbiorowa / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
pod redakcją Bolesława Gazińskiego ; autorzy: Bolesław Gaziński [i 12 pozostałych]. |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
Wydanie 2. rozszerzone. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Poznań : |
Nazwa wydawcy |
Systherm D. Gazińska, |
Data wydania |
2013. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
[12], VI, [2], 436 stron : |
Oznaczenie ilustracji |
ilustracje kolorowe ; |
Format |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Tytuł |
Technika Chłodnicza dla Praktyków |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Nazwy autorów na odwrociu strony tytułowej. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliografie przy rozdziałach. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Czynniki chłodnicze |
Określnik formy |
poradniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
60863 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
konserwowanie |
Określnik formy |
poradniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
113956 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Gaziński, Bolesław |
Daty biograficzne |
(1948- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Redakcja |
-- |
Autor |
9 (RLIN) |
60219 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
SYSTHERM Danuta Gazińska. |
Określenie rodzaju współpracy |
Wydawca |
Relationship |
pbl |
9 (RLIN) |
110386 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Technika Chłodnicza dla Praktyków |
9 (RLIN) |
146861 |
920 ## - |
-- |
978-83-61265-76-4 |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Księgozbiór czytelni |