Przechowalnictwo żywności : (Rekord nr 54664)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01326cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx002877803
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231111135.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788361265764
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1414127302
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/JG
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/JGs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord OLSZT 003/bak
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Przechowalnictwo żywności :
Ciąg dalszy tytułu praca zbiorowa /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności pod redakcją Bolesława Gazińskiego ; autorzy: Bolesław Gaziński [i 12 pozostałych].
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wydanie 2. rozszerzone.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Poznań :
Nazwa wydawcy Systherm D. Gazińska,
Data wydania 2013.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość [12], VI, [2], 436 stron :
Oznaczenie ilustracji ilustracje kolorowe ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Tytuł Technika Chłodnicza dla Praktyków
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Nazwy autorów na odwrociu strony tytułowej.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografie przy rozdziałach.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Czynniki chłodnicze
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 60863
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy konserwowanie
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 113956
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Gaziński, Bolesław
Daty biograficzne (1948- ).
Określenie rodzaju współpracy Redakcja
-- Autor
9 (RLIN) 60219
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element SYSTHERM Danuta Gazińska.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Relationship pbl
9 (RLIN) 110386
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Technika Chłodnicza dla Praktyków
9 (RLIN) 146861
920 ## -
-- 978-83-61265-76-4
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Księgozbiór czytelni
Egzemplarze
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany UKD Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji   Tylko na miejscu BUEK BUEK Czytelnia Główna 02/03/2023 IN/23/2023 80.50 1000340018   340018 1000340018 02/03/2023 621 80.50 02/03/2023 Księgozbiór czytelni