MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01200cam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
xx002932554 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231114824.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788393580903 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1423992977 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
OLSZT 003/DS |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
OLSZT 003/DSs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
WA M/MM |
-- |
GD 27/MDUs |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego |
eng |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Mleczarstwo : |
Ciąg dalszy tytułu |
technika i technologia / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
[pod red. Gösty Bylunda ; tł. Maria Jurewicz-Poczynajło]. |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Uwaga poprzedzająca tytuł |
Tyt. oryg.: |
Tytuł |
Dairy processing handbook |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
Wyd. pol. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Tetra Pak, |
Data wydania |
cop. 2013. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
[10], 452 s. : |
Oznaczenie ilustracji |
il. kolor. ; |
Format |
31 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Oprac. na podstawie oryg. Gösty Bylunda i zaktual. przez ekspertów z firmy Tetra Pak. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 441-442. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mleko |
Określnik rzeczowy |
przerób. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
29658 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł mleczarski |
Określnik rzeczowy |
aparatura i sprzęt. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
114333 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Bylund, Gösta. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
114334 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Jurewicz-Poczynajło, Maria. |
Określenie rodzaju współpracy |
Tł. |
9 (RLIN) |
46083 |
920 ## - |
-- |
978-83-935809-0-3 |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Reading room collection |