Mleczarstwo : (Record no. 54842)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01200cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx002932554
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231114824.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788393580903
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1423992977
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/DS
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/DSs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WA M/MM
-- GD 27/MDUs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Mleczarstwo :
Ciąg dalszy tytułu technika i technologia /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [pod red. Gösty Bylunda ; tł. Maria Jurewicz-Poczynajło].
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Dairy processing handbook
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. pol.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Tetra Pak,
Data wydania cop. 2013.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość [10], 452 s. :
Oznaczenie ilustracji il. kolor. ;
Format 31 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Oprac. na podstawie oryg. Gösty Bylunda i zaktual. przez ekspertów z firmy Tetra Pak.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 441-442.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mleko
Określnik rzeczowy przerób.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 29658
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł mleczarski
Określnik rzeczowy aparatura i sprzęt.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 114333
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Bylund, Gösta.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 114334
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Jurewicz-Poczynajło, Maria.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 46083
920 ## -
-- 978-83-935809-0-3
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany UKD Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji   Tylko na miejscu BUEK BUEK Czytelnia Główna 03/03/2023 IN/25/2023 65.50 1000339993   339993 1000339993 03/03/2023 637 65.50 03/03/2023 Reading room collection