Chemia w pożywieniu : (Record no. 54965)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01068cam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
Pole kontrolne | xx003127777 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
Pole kontrolne | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
Pole kontrolne | 20241231105102.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788364278280 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)883562338 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | LUBL 58/RL |
Instytucja, która wprowadziła rekord | LUBL 58/RL |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | LUBL 58/RL |
-- | LUBL 58/ESs |
-- | GD 27/MDUs |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU | |
Język tekstu | pol |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego | ger |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Grimm, Hans-Ulrich |
Daty biograficzne | (1955- ). |
9 (RLIN) | 103926 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Chemia w pożywieniu : |
Ciąg dalszy tytułu | jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Hans-Ulrich Grimm ; [tł. Katarzyna Jurczak]. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Białystok : |
Nazwa wydawcy | Vital, |
Data wydania | 2014. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 350 s. ; |
Format | 21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 315-350. |
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ | |
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu | Dostępny online. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywność |
Określnik rzeczowy | domieszki |
-- | skutki fizjologiczne. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 114616 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Jurczak, Katarzyna. |
Określenie rodzaju współpracy | Tł. |
9 (RLIN) | 109172 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Wydawnictwo Vital. |
Relationship | pbl |
9 (RLIN) | 108968 |
920 ## - | |
-- | 978-83-64278-28-0 |
942 ## - POLA KOHA | |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu | Reading room collection |
Status wycofania | Status zagubienia | Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Status zniszczenia | Dostępność | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Źródło nabycia | Wartość, cena zakupu | Numer inwentarzowy | Ilość wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Koszt zastąpienia | Cena obowiązuje od | Typ dokumentu Koha |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji | BUEK | BUEK | Magazyn | 30/03/2023 | IN/75/2023 | 36.90 | 1000342304 | 342304 | 1000342304 | 30/03/2023 | 36.90 | 30/03/2023 | Basic collection |