Chemia w pożywieniu : (Record no. 54965)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01068cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx003127777
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231105102.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788364278280
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)883562338
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 58/RL
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 58/RL
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 58/RL
-- LUBL 58/ESs
-- GD 27/MDUs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego ger
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Grimm, Hans-Ulrich
Daty biograficzne (1955- ).
9 (RLIN) 103926
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Chemia w pożywieniu :
Ciąg dalszy tytułu jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Hans-Ulrich Grimm ; [tł. Katarzyna Jurczak].
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Białystok :
Nazwa wydawcy Vital,
Data wydania 2014.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 350 s. ;
Format 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 315-350.
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu Dostępny online.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy domieszki
-- skutki fizjologiczne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 114616
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Jurczak, Katarzyna.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 109172
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Vital.
Relationship pbl
9 (RLIN) 108968
920 ## -
-- 978-83-64278-28-0
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 30/03/2023 IN/75/2023 36.90 1000342304   342304 1000342304 30/03/2023 36.90 30/03/2023 Basic collection