Chemia w pożywieniu : jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą / Hans-Ulrich Grimm ; [tł. Katarzyna Jurczak].

By: Grimm, Hans-Ulrich, (1955- )Contributor(s): Jurczak, Katarzyna [Tł.] | Wydawnictwo Vital [pbl]Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: German Publication details: Białystok : Vital, 2014. Description: 350 s. ; 21 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788364278280Subject(s): Żywność -- domieszki -- skutki fizjologiczneDostępny online.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 342304 Available 1000342304

Bibliogr. s. 315-350.

Dostępny online.