Wybrane zagadnienia z technologii przemysłu fermentacyjnego / (Record no. 54981)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01062cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx003188666
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231112155.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788375835670
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)892592954
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/RB
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/RB
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR U/RB
-- KR U/GZs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wybrane zagadnienia z technologii przemysłu fermentacyjnego /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności pod red. Stanisława Błażejaka.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo SGGW,
Data wydania 2014.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 75, [1] s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Drożdże (czynnik fermentacyjny)
Określnik rzeczowy produkcja i handel.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 114646
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Gorzelnictwo.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 27134
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Piwowarstwo.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 30787
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Błażejak, Stanisław.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 102889
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Relationship pbl
9 (RLIN) 101668
920 ## -
-- 978-83-7583-567-0
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany UKD Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji   Tylko na miejscu BUEK BUEK Czytelnia Główna 08/03/2023 IN/33/2023 13.20 1000340255   340255 1000340255 08/03/2023 663 13.20 08/03/2023 Reading room collection