Chłodnictwo : (Record no. 56189)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01238cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx003376071
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231093300.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788301181345
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)904779867
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KAT U/MP
Instytucja, która wprowadziła rekord KAT U/MP
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KAT U/MB
-- GL 001/KCHs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego ger
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Chłodnictwo :
Ciąg dalszy tytułu technologia w piekarni /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności redakcja naukowa Klaus Lösche ; przekład z języka niemieckiego Agnieszka Błaszczak.
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Kältetechnologie in der Bäckerei
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Naukowe PWN SA,
Data wydania 2015.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 440 s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. po rozdz. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Chłodnictwo i urządzenia chłodnicze.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 25613
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Piekarstwo
Określnik rzeczowy techniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 118031
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Lösche, Klaus.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 117157
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Błaszczak, Agnieszka.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 114208
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Naukowe PWN.
Relationship pbl
9 (RLIN) 100681
856 48 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO
Wyszczególnienie materiału Okładka
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) <a href="http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx003376071.jpg">http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx003376071.jpg</a>
920 ## -
-- 978-83-01-18134-5
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany UKD Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji   Tylko na miejscu BUEK BUEK Czytelnia Główna 07/03/2023 IN/31/2023 73.26 1000340331   340331 1000340331 07/03/2023 664 73.26 07/03/2023 Reading room collection