Wybrane zagadnienia z chemii żywności : (Record no. 56191)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01198cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx002772442
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231100136.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788360633687
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)840285370
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/maj
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/maj
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR U/BMigs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wybrane zagadnienia z chemii żywności :
Ciąg dalszy tytułu skrypt do ćwiczeń /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności pod red. Teresy Fortuny i Jacka Rożnowskiego ; [aut.] Teresa Fortuna [et al.].
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 2 popr.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Kraków :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Uniwersytetu Rolniczego,
Data wydania 2012.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 146 s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 145-146.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy analiza
Określnik formy podręczniki laboratoryjne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 36364
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy skład chemiczny
Określnik formy podręczniki laboratoryjne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 36397
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Fortuna, Teresa
Daty biograficzne (1949- ).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 102884
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Rożnowski, Jacek.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 117162
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja (Kraków).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Relationship pbl
9 (RLIN) 117163
920 ## -
-- 978-83-60633-68-7
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 16/03/2023 IN/52/2023 15.00 1000341467   341467 1000341467 16/03/2023 15.00 16/03/2023 Basic collection