Wybrane zagadnienia z chemii żywności : skrypt do ćwiczeń / pod red. Teresy Fortuny i Jacka Rożnowskiego ; [aut.] Teresa Fortuna [et al.].

Contributor(s): Fortuna, Teresa, (1949- ) [Red.] | Rożnowski, Jacek [Red.] | Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja (Kraków). Wydawnictwo [pbl]Material type: TextTextPublication details: Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Rolniczego, 2012. Edition: Wyd. 2 poprDescription: 146 s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788360633687Subject(s): Żywność -- analiza -- podręczniki laboratoryjne | Żywność -- skład chemiczny -- podręczniki laboratoryjne
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 341467 Available 1000341467

Bibliogr. s. 145-146.