Kulturalna historia sera : (Record no. 56595)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01423cam a2200361 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx003458520
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231102743.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9781603584111
Qualifying information wyd. angielskie
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788393809974
Qualifying information wyd. polskie
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)911238865
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 7/AK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 7/AK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 7/TS
-- LUBL 58/ESs
-- GD 27/BRs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kindstedt, Paul S.
9 (RLIN) 118281
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Kulturalna historia sera :
Ciąg dalszy tytułu historia sera i jego miejsca w kulturze zachodniej /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Paul S. Kindsted [i.e. Kindstedt] ; tłumaczenie: Grażyna Wojno.
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Cheese and culture
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy ARW DK MEDIA POLAND,
Data wydania cop. 2012.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 316, [1] s. :
Oznaczenie ilustracji il. (w tym kolor.) ;
Format 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 303-[317].
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Ser
Określnik rzeczowy historia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 118396
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (ser)
Określnik rzeczowy historia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 118397
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Ser
Określnik rzeczowy produkcja i handel
-- historia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 118398
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Cywilizacja zachodnia
Określnik rzeczowy historia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 89703
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Wojno, Grażyna.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 118282
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Agencja Reklamowo-Wydawnicza DK Media Poland.
Relationship pbl
9 (RLIN) 118283
920 ## -
-- 978-1-60358-411-1
-- wyd. angielskie
920 ## -
-- 978-83-938099-7-4
-- wyd. polskie
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 02/03/2023 IN/23/2023 69.00 1000340015   340015 1000340015 02/03/2023 69.00 02/03/2023 Basic collection