Making the most of HACCP : (Record no. 5828)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01251cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx001866071
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231102432.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 1855735040
Qualifying information Woodhead
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 0849312183
Qualifying information CRC Press
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)751174762
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw NUKAT
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 7/MK/EG/DZ
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 7/DZs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Making the most of HACCP :
Ciąg dalszy tytułu learning from other's experience /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności ed. by Tony Mayes and Sara Mortimore.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Boca Raton :
Nazwa wydawcy CRC Press ;
Miejsce wydania Cambridge :
Nazwa wydawcy Woodhead Publ.,
Data wydania 2001.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XVIII, 286 s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Tytuł Woodhead Publishing Series in Food Science and Technology
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy poszczególnych rozdziałach.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 24664
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Higiena żywności.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 38162
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Mayes, Tony.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 14156
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Mortimore, Sara.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 14895
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Woodhead Publishing Series in Food Science and Technology
9 (RLIN) 1875
920 ## -
-- 1-85573-504-0
-- Woodhead
920 ## -
-- 0-8493-1218-3
-- CRC Press
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Basic collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 01/06/2001 K-254/2001 664.61 1000240854 53 240854 1000240854 08/09/2014 05/10/2001 Basic collection