MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01251cam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
xx001866071 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231102432.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
1855735040 |
Qualifying information |
Woodhead |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
0849312183 |
Qualifying information |
CRC Press |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)751174762 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
NUKAT |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 7/MK/EG/DZ |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 7/DZs |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Making the most of HACCP : |
Ciąg dalszy tytułu |
learning from other's experience / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
ed. by Tony Mayes and Sara Mortimore. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Boca Raton : |
Nazwa wydawcy |
CRC Press ; |
Miejsce wydania |
Cambridge : |
Nazwa wydawcy |
Woodhead Publ., |
Data wydania |
2001. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
XVIII, 286 s. : |
Oznaczenie ilustracji |
il. ; |
Format |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Tytuł |
Woodhead Publishing Series in Food Science and Technology |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. przy poszczególnych rozdziałach. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
24664 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Higiena żywności. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
38162 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Mayes, Tony. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
14156 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Mortimore, Sara. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
14895 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Woodhead Publishing Series in Food Science and Technology |
9 (RLIN) |
1875 |
920 ## - |
-- |
1-85573-504-0 |
-- |
Woodhead |
920 ## - |
-- |
0-8493-1218-3 |
-- |
CRC Press |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Basic collection |