MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01262cam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
xx003460082 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231102838.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788371607844 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)912905912 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR U/GZ |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR U/GZ |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR U/GZs |
-- |
KR U/42MSs |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Żywność prozdrowotna : |
Ciąg dalszy tytułu |
składniki i technologia / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
pod redakcją Janusza Czapskiego i Danuty Góreckiej. |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
Wyd. 2. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Poznań : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, |
Data wydania |
2015. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
439 s. : |
Oznaczenie ilustracji |
il. ; |
Format |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. przy rozdz. |
536 ## - UWAGA DOTYCZĄCA FINANSOWANIA WYDAWNICTWA |
Tekst uwagi |
Wyd. publ. zostało sfinansowane z funduszu projektu "Nowa żywność bioaktywna o zaprogramowanych właściwościach prozdrowotnych", PO IG 01.01.02-00-061/09. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność funkcjonalna |
Określnik formy |
podręczniki akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80868 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Górecka, Danuta |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne |
(technologia żywności). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
62496 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Czapski, Janusz |
Daty biograficzne |
(1946- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
5824 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydawnictwo. |
Relationship |
pbl |
9 (RLIN) |
104931 |
920 ## - |
-- |
978-83-7160-784-4 |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Reading room collection |