Żywność prozdrowotna : składniki i technologia / pod redakcją Janusza Czapskiego i Danuty Góreckiej.

Contributor(s): Górecka, Danuta (technologia żywności) [Red.] | Czapski, Janusz, (1946- ) [Red.] | Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). Wydawnictwo [pbl]Material type: TextTextPublication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2015. Edition: Wyd. 2Description: 439 s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788371607844Subject(s): Żywność funkcjonalna -- podręczniki akademickie
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 342227 Available 1000342227

Bibliogr. przy rozdz.

Wyd. publ. zostało sfinansowane z funduszu projektu "Nowa żywność bioaktywna o zaprogramowanych właściwościach prozdrowotnych", PO IG 01.01.02-00-061/09.