Trendy żywieniowe w turystyce : (Rekord nr 59440)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01233cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx003640317
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231092313.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788394159603
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)944117700
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw SZCZ M/AB
Instytucja, która wprowadziła rekord SZCZ M/AB
Instytucja, która zmodyfikowała rekord POZN U/JRs
-- WR U/mts
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Trendy żywieniowe w turystyce :
Ciąg dalszy tytułu tradycje i dziedzictwo kulinarne /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności redakcja naukowa Halina Makała ; Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych w Warszawie.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych,
Data wydania 2016.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 259, [1] s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy pracach.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszcz. ang. przy pracach.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Turystyka i gastronomia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 94243
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Produkty regionalne
Określnik geograficzny Kraje Unii Europejskiej.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 58337
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Produkty regionalne
Określnik geograficzny Polska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 87950
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Makała, Halina.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 123448
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych (Warszawa).
Relationship pbl
9 (RLIN) 98879
920 ## -
-- 978-83-941596-0-3
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Księgozbiór podstawowy
Egzemplarze
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 10/05/2016 K-203/2016 38.17 1000319007 18 319007 1000319007 13/09/2022 10/06/2016 Księgozbiór podstawowy