Trendy żywieniowe w turystyce : tradycje i dziedzictwo kulinarne / redakcja naukowa Halina Makała ; Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych w Warszawie.

Contributor(s): Makała, Halina [Red.] | Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych (Warszawa) [pbl]Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Publication details: Warszawa : Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych, 2016. Description: 259, [1] s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788394159603Subject(s): Turystyka i gastronomia | Produkty regionalne -- Kraje Unii Europejskiej | Produkty regionalne -- Polska
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 319007 Available 1000319007

Bibliogr. przy pracach.

Streszcz. ang. przy pracach.