Zasady żywienia : (Record no. 60081)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01203cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx003482976
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231104416.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788302154041
Qualifying information całość
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788302152580
Qualifying information część 1
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)922238657
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/KN
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/KNs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Czerwińska, Dorota.
9 (RLIN) 108063
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Zasady żywienia :
Ciąg dalszy tytułu technik żywienia i usług gastronomicznych : kwalifikacja T.15.1 : podręcznik.
Oznaczenie podserii/części/sekcji Cz. 1 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Dorota Czerwińska.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Rea :
-- nakł. Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Data wydania 2015.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 247 s. :
Oznaczenie ilustracji il. kolor. ;
Format 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna U góry okł.: Nowa podstawa programowa.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 241-245.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywienie
Określnik formy podręczniki dla szkół średnich.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 36362
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
Relationship pbl
9 (RLIN) 100891
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Rea.
Relationship pbl
9 (RLIN) 103670
920 ## -
-- 978-83-02-15404-1
-- całość
920 ## -
-- 978-83-02-15258-0
-- część 1
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 20/03/2023 IN/58/2023 28.56 1000341208   341208/1 1000341208 20/03/2023 28.56 20/03/2023 Basic collection