Zasady żywienia : technik żywienia i usług gastronomicznych : kwalifikacja T.15.1 : podręcznik. Cz. 1 / Dorota Czerwińska.

By: Czerwińska, DorotaContributor(s): Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne [pbl] | Wydawnictwo Rea [pbl]Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Rea : nakł. Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2015. Description: 247 s. : il. kolor. ; 25 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788302154041; 9788302152580Subject(s): Żywienie -- podręczniki dla szkół średnich
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 341208/1 Available 1000341208

U góry okł.: Nowa podstawa programowa.

Bibliogr. s. 241-245.