Rola procesów technologicznych w kształtowaniu jakości żywności / (Record no. 61491)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01535cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx003892435
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231090532.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788393700165
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)971403209
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/GZ
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/GZ
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR U/GZs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Rola procesów technologicznych w kształtowaniu jakości żywności /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Aleksandra Duda-Chodak, Dorota Najgebauer-Lejko, Iwona Drożdż, Tomasz Tarko (redaktorzy) ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Kraków :
Nazwa wydawcy Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności,
Data wydania 2016.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 309 s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr., netogr. przy pracach.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 32452
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy jakość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 36378
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Duda-Chodak, Aleksandra.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 129313
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Najgebauer-Lejko, Dorota.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 129312
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Drożdż, Iwona.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 129311
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Tarko, Tomasz.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 124222
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.
Nazwa jednostki podrzędnej Oddział Małopolski.
Relationship pbl
9 (RLIN) 17298
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja (Kraków).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydział Technologii Żywności.
9 (RLIN) 124223
920 ## -
-- 978-83-937001-6-5
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany UKD Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Wypożyczalnia 07/03/2023 IN/28/2023 35.00 1000340475   340475 1000340475 07/03/2023 664 35.00 07/03/2023 Reference collection