MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01535cam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
xx003892435 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231090532.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788393700165 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)971403209 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR U/GZ |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR U/GZ |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR U/GZs |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Rola procesów technologicznych w kształtowaniu jakości żywności / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Aleksandra Duda-Chodak, Dorota Najgebauer-Lejko, Iwona Drożdż, Tomasz Tarko (redaktorzy) ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Kraków : |
Nazwa wydawcy |
Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, |
Data wydania |
2016. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
309 s. : |
Oznaczenie ilustracji |
il. ; |
Format |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr., netogr. przy pracach. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł rolno-spożywczy. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
32452 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
jakość. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
36378 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Duda-Chodak, Aleksandra. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
129313 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Najgebauer-Lejko, Dorota. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
129312 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Drożdż, Iwona. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
129311 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Tarko, Tomasz. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
124222 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Oddział Małopolski. |
Relationship |
pbl |
9 (RLIN) |
17298 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja (Kraków). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydział Technologii Żywności. |
9 (RLIN) |
124223 |
920 ## - |
-- |
978-83-937001-6-5 |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Reading room collection |