Rola procesów technologicznych w kształtowaniu jakości żywności / Aleksandra Duda-Chodak, Dorota Najgebauer-Lejko, Iwona Drożdż, Tomasz Tarko (redaktorzy) ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.

Contributor(s): Duda-Chodak, Aleksandra [Red.] | Najgebauer-Lejko, Dorota [Red.] | Drożdż, Iwona [Red.] | Tarko, Tomasz [Red.] | Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski [pbl] | Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja (Kraków). Wydział Technologii ŻywnościMaterial type: TextTextPublication details: Kraków : Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 2016. Description: 309 s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788393700165Subject(s): Przemysł rolno-spożywczy | Żywność -- jakość
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reference collection Reference collection BUEK Wypożyczalnia 340475 664 Available 1000340475

Bibliogr., netogr. przy pracach.