Menedżer gastronomii : (Record no. 62764)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01331cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx004008722
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231102243.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788393944842
Qualifying information część 2
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788393944859
Qualifying information komplet część 1 i 2
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)989742140
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 7/AK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 7/AK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 7/MN
-- KR 7/HTs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Mołoniewicz, Jan Marek.
9 (RLIN) 131469
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Menedżer gastronomii :
Ciąg dalszy tytułu jak otworzyć i z sukcesem prowadzić lokal gastronomiczny.
Oznaczenie podserii/części/sekcji Cz. 2,
Nazwa podserii/części/sekcji [Zaopatrzenie, kontrola kosztów i zysków, zarządzanie siecią lokali, zarządzanie personelem] /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Jan Marek Mołoniewicz.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania [Stan prawny na październik 2016 r.].
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Moja Consulting,
Data wydania 2017.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 190 s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tyt. części z okł.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Inform. o stanie prawnym ze wstępu s. 6.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Gastronomia
Określnik rzeczowy zarządzanie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 75140
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Gastronomia
Określnik rzeczowy aspekt ekonomiczny.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 126173
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Restauracje
Określnik rzeczowy zarządzanie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 54997
920 ## -
-- 978-83-939448-4-2
-- część 2
920 ## -
-- 978-83-939448-5-9
-- komplet część 1 i 2
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reference collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Data wypożyczenia Ostatnio widziany Data ostatniego wypożyczenia UKD Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Wypożyczalnia 15/05/2017 K-121/2017 63.75 1000323497 16 323495/2 1000323497 29/05/2025 16/04/2025 16/04/2025 64 15/05/2017 Reference collection
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji   Tylko na miejscu BUEK BUEK Czytelnia Główna 15/05/2017 K-121/2017 63.75 1000323498   323496/2 1000323498   31/10/2022   64 15/05/2017 Reading room collection