Menedżer gastronomii : jak otworzyć i z sukcesem prowadzić lokal gastronomiczny. Cz. 2, [Zaopatrzenie, kontrola kosztów i zysków, zarządzanie siecią lokali, zarządzanie personelem] / Jan Marek Mołoniewicz.

By: Mołoniewicz, Jan MarekMaterial type: TextTextPublication details: Warszawa : Moja Consulting, 2017. Edition: [Stan prawny na październik 2016 r.]Description: 190 s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788393944842; 9788393944859Subject(s): Gastronomia -- zarządzanie | Gastronomia -- aspekt ekonomiczny | Restauracje -- zarządzanie
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reference collection Reference collection BUEK Wypożyczalnia 323495/2 64 Checked out 29/05/2025 1000323497
Reading room collection Reading room collection BUEK Czytelnia Główna 323496/2 64 Tylko na miejscu 1000323498

Tyt. części z okł.

Inform. o stanie prawnym ze wstępu s. 6.