MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01306cam a2200337 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
xx004041274 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231104420.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788374625487 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788374625494 |
Qualifying information |
e-ISBN |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)995412553 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
Ł U/ew |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
Ł U/ew |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
Ł U/ew |
-- |
WR U/MWs |
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC) |
Classification number |
ja2017008049 |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Płocki, Rafał. |
9 (RLIN) |
110158 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Bezpieczeństwo żywności w kontekście jej fałszowania / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Rafał Płocki. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Szczytno : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Wyższej Szkoły Policji, |
Data wydania |
2017. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
168 s. : |
Oznaczenie ilustracji |
il. (w tym kolor.) ; |
Format |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 163-168. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Bezpieczeństwo żywności. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
96439 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik geograficzny |
Polska |
Określnik chronologiczny |
1990-. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
67573 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik rzeczowy |
kontrola jakości |
Określnik geograficzny |
Polska |
Określnik chronologiczny |
1990-. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
132978 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
falsyfikacja i inspekcja |
Określnik geograficzny |
Polska |
Określnik chronologiczny |
1990-. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
132979 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wyższa Szkoła Policji (Szczytno). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydział Wydawnictw i Poligrafii. |
Relationship |
pbl |
9 (RLIN) |
106805 |
920 ## - |
-- |
978-83-7462-548-7 |
920 ## - |
-- |
978-83-7462-549-4 |
-- |
e-ISBN |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Reading room collection |