MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01106cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
xx003947181 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231094206.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788389745699 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)979158087 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
BYDG 22/AJ |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
BYDG 22/AJ |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
BYDG 22/AJ |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Krzystyniak, Krzysztof. |
9 (RLIN) |
103036 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Przewodnik po bezpiecznej żywności / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Krzysztof L. Krzystyniak & Mieczysław W. Obiedziński. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Medyk, |
Data wydania |
2013. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
200 s. : |
Oznaczenie ilustracji |
il. ; |
Format |
21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 192-200. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Bezpieczeństwo żywności. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
96439 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
skażenie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
38164 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
toksykologia. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
36400 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Ryzyko zdrowotne. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
33317 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Obiedziński, Mieczysław W. |
9 (RLIN) |
15643 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwo Medyk (Warszawa). |
Relationship |
pbl |
9 (RLIN) |
129532 |
920 ## - |
-- |
978-83-89745-69-9 |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Basic collection |