MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01363nam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
xx004978580 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231115251.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788393944873 |
Qualifying information |
część 2 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788393944880 |
Qualifying information |
część 1 i 2 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1204364570 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
OLSZT 003/JG |
Language of cataloging |
pol |
Description conventions |
rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
OLSZT 003/JGs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Mołoniewicz, Jan Marek. |
Określenie rodzaju współpracy |
Autor |
9 (RLIN) |
131469 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Sprzedaż w gastronomii : |
Ciąg dalszy tytułu |
jak sprzedawać więcej i z lepszym zyskiem. |
Oznaczenie podserii/części/sekcji |
Cz. 2 / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Jan Marek Mołoniewicz. |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
Wydanie I. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Moja Consulting Jan Mołoniewicz, |
Data wydania |
2020. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
184 strony : |
Oznaczenie ilustracji |
ilustracje ; |
Format |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
U dołu okładki: Zaszady obsługi, relacje z gośćmi, techniki sprzedaży, szkolenie i motywowanie sprzedażowe personelu. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Gastronomia |
Określnik rzeczowy |
zarządzanie |
Określnik formy |
poradniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
39422 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Restauracje |
Określnik rzeczowy |
zarządzanie |
Określnik formy |
poradniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
147660 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Sprzedaż |
Określnik rzeczowy |
aspekt psychologiczny |
Określnik formy |
poradniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
33684 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Moja Consulting Jan Mołoniewicz. |
Określenie rodzaju współpracy |
Wydawca |
Relationship |
pbl |
9 (RLIN) |
147661 |
920 ## - |
-- |
978-83-939448-7-3 |
-- |
część 2 |
920 ## - |
-- |
978-83-939448-8-0 |
-- |
część 1 i 2 |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Reference collection |