Historia naturalna i moralna jedzenia / (Record no. 8550)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01225cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne zz2002902008
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231091912.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8388221329
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)830342224
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw WR O/IS
Instytucja, która wprowadziła rekord WR O/IS
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WR O/LC
-- WR O/ISs
-- SZCZ M/WM
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego fre
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Toussaint-Samat, Maguelonne
Daty biograficzne (1926-2018).
9 (RLIN) 21560
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Historia naturalna i moralna jedzenia /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Maguelonne Toussaint-Samat ; przeł. Anna Bożenna Matusiak, Maria Ochab.
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Histoire naturelle & morale de la nourriture
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy W.A.B.,
Data wydania 2002.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 667, [5] s. ;
Format 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Tytuł Seria z Wagą
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy historia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 36374
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywienie
Określnik rzeczowy aspekt społeczny
-- historia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 36358
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Matusiak, Anna
Daty biograficzne (1940- ).
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 14109
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Ochab, Maryna
Daty biograficzne (1946- ).
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 15656
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo WAB (1991-2012).
Relationship pbl
9 (RLIN) 110911
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Seria z Wagą
9 (RLIN) 1546
920 ## -
-- 83-88221-32-9
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 14/03/2023 IN/45/2023 62.90 1000341358   341358 1000341358 14/03/2023 62.90 14/03/2023 Basic collection