Tłuszcze pożywienia i lipidy ustrojowe / (Record no. 86399)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01224cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne zz2003848613
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231103207.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8301102438
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749249003
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw GD U/AJ
Instytucja, która wprowadziła rekord GD U/AJ
Instytucja, która zmodyfikowała rekord GD U/AJ
-- GD U/JDs
-- KR U/42JCs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Ziemlański, Światosław
Daty biograficzne (1930-2008).
9 (RLIN) 23843
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Tłuszcze pożywienia i lipidy ustrojowe /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Światosław Ziemlański, Janina Budzyńska-Topolowska.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydaw. Naukowe PWN,
Data wydania 1991.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 398 s. :
Oznaczenie ilustracji rys. ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Lipidy
Określnik rzeczowy metabolizm
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 160348
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Substancje tłuszczowe jadalne
Określnik rzeczowy aspekt zdrowotny
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 160347
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Substancje tłuszczowe jadalne
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 160346
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Budzyńska-Topolowska, Janina
Daty biograficzne (1919?-2015).
9 (RLIN) 160302
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Państwowe Wydawnictwo Naukowe (1951-1992).
Relationship pbl
9 (RLIN) 100676
920 ## -
-- 83-01-10243-8
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Basic collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 14/04/2023 IN/83/2023 6.50 1000342380   342380 1000342380 14/04/2023 6.50 14/04/2023 Basic collection