Autentyczność tradycyjnych produktów żywnościowych w decyzjach nabywczych konsumentów / (Record no. 86591)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 02866nam a2200289 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
Pole kontrolne | xx005554721 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
Pole kontrolne | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
Pole kontrolne | 20241231085812.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788381003674 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1378337610 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | OLSZT 003/DS |
Language of cataloging | pol |
Description conventions | rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord | OLSZT 003/DSs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Jakubowska, Dominika. |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 70654 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Autentyczność tradycyjnych produktów żywnościowych w decyzjach nabywczych konsumentów / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Dominika Jakubowska. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Olsztyn : |
Nazwa wydawcy | Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, |
Data wydania | © copyright 2023. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 217, [1] strona : |
Oznaczenie ilustracji | ilustracje ; |
Format | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliografia na stronach 167-188. |
536 ## - UWAGA DOTYCZĄCA FINANSOWANIA WYDAWNICTWA | |
Tekst uwagi | Badania zrealizaowano w ramach projektu badawczego o nr 2019/03/X/HS4/00198 finansowanego ze środków Narodowego Centrum Nauki |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywność |
Określnik rzeczowy | jakość |
-- | ocena |
Określnik geograficzny | Polska. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 88218 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn). |
Nazwa jednostki podrzędnej | Wydawnictwo. |
Określenie rodzaju współpracy | Wydawca |
Relationship | pbl |
9 (RLIN) | 101034 |
920 ## - | |
-- | 978-83-8100-367-4 |
942 ## - POLA KOHA | |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu | Reading room collection |
Status wycofania | Status zagubienia | Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Status zniszczenia | Dostępność | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Źródło nabycia | Wartość, cena zakupu | Numer inwentarzowy | Ilość wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | UKD | Koszt zastąpienia | Cena obowiązuje od | Typ dokumentu Koha |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji | Tylko na miejscu | BUEK | BUEK | Czytelnia Główna | 22/05/2023 | K-71/2023 | 46.67 | 1000342878 | 342878 | 1000342878 | 22/05/2023 | 664 | 46.67 | 22/05/2023 | Reading room collection |