Autentyczność tradycyjnych produktów żywnościowych w decyzjach nabywczych konsumentów / Dominika Jakubowska.

By: Jakubowska, Dominika [Autor]Contributor(s): Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn). Wydawnictwo [Wydawca]Material type: TextTextPublication details: Olsztyn : Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, © copyright 2023. Description: 217, [1] strona : ilustracje ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788381003674Subject(s): Żywność -- jakość -- ocena -- Polska
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reading room collection Reading room collection BUEK Czytelnia Główna 342878 664 Tylko na miejscu 1000342878

Bibliografia na stronach 167-188.

Badania zrealizaowano w ramach projektu badawczego o nr 2019/03/X/HS4/00198 finansowanego ze środków Narodowego Centrum Nauki