Nowe metody badań mikrobiologicznych w przemyśle spożywczym / (Record no. 9412)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01187cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne zz2003904461
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231100845.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 838503885X
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749356793
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 58/HR
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 58/HR
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 58/LK
-- LUBL 58/ASs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Warmińska-Radyko, Iwona.
9 (RLIN) 22314
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Nowe metody badań mikrobiologicznych w przemyśle spożywczym /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Iwona Warmińska-Radyko, Łucja Łaniewska-Trokenheim.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Oficyna Wydawnicza "HOŻA",
Data wydania 2003.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 126, [1] s. ;
Format 17 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Tytuł Biblioteczka Majstra Mleczarskiego
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 125-126.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Bakterie
Określnik rzeczowy hodowle i podłoża.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 24883
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy mikrobiologia
-- techniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 36384
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Łaniewska-Trokenheim, Łucja.
9 (RLIN) 24063
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Oficyna Wydawnicza "Hoża" Spółdzielnia Pracy.
Relationship pbl
9 (RLIN) 116415
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Biblioteczka Majstra Mleczarskiego
9 (RLIN) 178
920 ## -
-- 83-85038-85-X
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 14/04/2023 IN/82/2023 24.70 1000342561   342561 1000342561 14/04/2023 24.70 14/04/2023 Basic collection