Nowe metody badań mikrobiologicznych w przemyśle spożywczym / Iwona Warmińska-Radyko, Łucja Łaniewska-Trokenheim.

By: Warmińska-Radyko, IwonaContributor(s): Łaniewska-Trokenheim, Łucja | Oficyna Wydawnicza "Hoża" Spółdzielnia Pracy [pbl]Material type: TextTextSeries: Biblioteczka Majstra MleczarskiegoPublication details: Warszawa : Oficyna Wydawnicza "HOŻA", 2003. Description: 126, [1] s. ; 17 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 838503885XSubject(s): Bakterie -- hodowle i podłoża | Żywność -- mikrobiologia -- techniki
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 342561 Available 1000342561

Bibliogr. s. 125-126.