Normal view MARC view
  • Tarczyńska, Anna Sylwia.

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • Pole kontrolne: 113979

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • Pole kontrolne: KR 7

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • Pole kontrolne: 20250322113145.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 130923n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2013077190

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 305291820
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/305291820

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: BYDG 22/ET
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: BYDG 22/ET
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: OLSZT 003/sp

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Tarczyńska, Anna Sylwia.

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Tarczyńska, Sylwia A.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Determinanty doskonalenia systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności w branży mleczarskiej / Anna Sylwia Tarczyńska. - Olsztyn, 2013.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: OPI online

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Zastosowanie analizy przyczyn i skutków wad (FMEA) w doskonaleniu procesu produkcyjnego wybranego produktu mleczarskiego / Adam Cybulski [et al.] // Towaroznawstwo żywności i przedmiotów użytku / pod red. Krystyny A. Skibniewskiej. - Olsztyn, 2004. - S. 15-20
  • Znaleziona informacja: Współaut. (UWM Olsztyn)