Normal view
MARC view
- Tarczyńska, Anna Sylwia.
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- Pole kontrolne: 113979
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- Pole kontrolne: KR 7
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- Pole kontrolne: 20250322113145.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 130923n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2013077190
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 305291820
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/305291820
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: BYDG 22/ET
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: BYDG 22/ET
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: OLSZT 003/sp
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Tarczyńska, Anna Sylwia.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Tarczyńska, Sylwia A.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Determinanty doskonalenia systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności w branży mleczarskiej / Anna Sylwia Tarczyńska. - Olsztyn, 2013.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: OPI online
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Zastosowanie analizy przyczyn i skutków wad (FMEA) w doskonaleniu procesu produkcyjnego wybranego produktu mleczarskiego / Adam Cybulski [et al.] // Towaroznawstwo żywności i przedmiotów użytku / pod red. Krystyny A. Skibniewskiej. - Olsztyn, 2004. - S. 15-20
- Znaleziona informacja: Współaut. (UWM Olsztyn)