Normal view MARC view
  • Sobczyk, Anna

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • Pole kontrolne: 124334

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • Pole kontrolne: KR 7

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • Pole kontrolne: 20250322114506.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 160107n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2016000252

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/aps
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/aps

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Sobczyk, Anna
  • Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (technologia żywności).

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Sobczyk, Anna Jadwiga.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Technologia zbóż. Cz. 1, Ocena wartości technologicznej ziarna, przygotowanie do przemiału i przemiał ziarna / Anna Sobczyk i Joanna Kaszuba. - Rzeszów, 2015.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: OPI online