Normal view
MARC view
- Sobczyk, Anna
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- Pole kontrolne: 124334
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- Pole kontrolne: KR 7
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- Pole kontrolne: 20250322114506.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 160107n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2016000252
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/aps
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/aps
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Sobczyk, Anna
- Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (technologia żywności).
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Sobczyk, Anna Jadwiga.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Technologia zbóż. Cz. 1, Ocena wartości technologicznej ziarna, przygotowanie do przemiału i przemiał ziarna / Anna Sobczyk i Joanna Kaszuba. - Rzeszów, 2015.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: OPI online