- Lewicki, Piotr P.
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- Pole kontrolne: 13161
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- Pole kontrolne: KR 7
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- Pole kontrolne: 20250322093646.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 960802n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 96637498
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/LL
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/LL
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR U/HW
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR U/HW
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA U/MJK
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA 162/BG
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Lewicki, Piotr P.
- Daty biograficzne: (1937-2011).
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Lewicki, Piotr Paweł.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Lewicki, P. P.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: BNPol online
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Złota księga nauki polskiej 1999. - Gliwice, 1999.
- Znaleziona informacja: Biogram
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Properties of water in foods / ed. by P. P. Lewicki. - Warsaw, 2001.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Gazeta Wyborcza Stołeczna, 2.01.2012
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Diffusion of sucrose in osmo-dehydrofrozen apple / Piotr P. Lewicki, Anna Kamińska. - Philadelphia, 2015.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: OPI online