Normal view MARC view
  • Lewicki, Piotr P.

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 4

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • Pole kontrolne: 13161

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • Pole kontrolne: KR 7

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • Pole kontrolne: 20250322093646.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 960802n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 96637498

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/LL
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/LL
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR U/HW
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR U/HW
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA U/MJK
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA 162/BG

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Lewicki, Piotr P.
  • Daty biograficzne: (1937-2011).

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Lewicki, Piotr Paweł.

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Lewicki, P. P.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: BNPol online

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Złota księga nauki polskiej 1999. - Gliwice, 1999.
  • Znaleziona informacja: Biogram

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Properties of water in foods / ed. by P. P. Lewicki. - Warsaw, 2001.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Gazeta Wyborcza Stołeczna, 2.01.2012

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Diffusion of sucrose in osmo-dehydrofrozen apple / Piotr P. Lewicki, Anna Kamińska. - Philadelphia, 2015.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: OPI online