- Krauze, Stanisław
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- Pole kontrolne: 134339
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- Pole kontrolne: KR 7
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- Pole kontrolne: 20250322093309.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 970218n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 97002442
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 164992016
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/164992016
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000113064888
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000113064888
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: Q104413792
- Źródło: wikidata
- Real World Object URI: http://www.wikidata.org/entity/Q104413792
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/HR
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/HR
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR U/HW
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR U/42UN
046 ## - SPECIAL CODED DATES
- Birth date: 1902
- Death date: 1977
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Krauze, Stanisław
- Daty biograficzne: (1902-1977).
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Krauze, St.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Podręcznik laboratoryjny analityka żywnościowego / Stanisław Krauze, Zbigniew Bożyk, Lech Piekarski. - Warszawa, 1962.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Cmentarz Powązkowski w Warszawie / [red. nauk. Janusz Durko, Wojciech Fijałkowski, Hanna Szwankowska]. - Warszawa, 2002.
- Znaleziona informacja: Biogram
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Metodyka badania produktów spożywczych wraz z częścią teoretyczną / oprac. przez C. Wichrowskiego i St. Krauzego. - Wyd. 2. - Warszawa, 1931.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Polski kodeks żywnościowy : materiały do Polskiego kodeksu żywnościowego prof. dra farm. St. Krauzego ze stanowiska botaniczno-farmaceutycznego / Henryk Bukowiecki. - Warszawa, [około 1948].