Normal view MARC view
  • Krauze, Stanisław

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • Pole kontrolne: 134339

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • Pole kontrolne: KR 7

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • Pole kontrolne: 20250322093309.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 970218n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 97002442

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 164992016
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/164992016

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 0000000113064888
  • Źródło: isni
  • Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000113064888

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: Q104413792
  • Źródło: wikidata
  • Real World Object URI: http://www.wikidata.org/entity/Q104413792

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/HR
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/HR
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR U/HW
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR U/42UN

046 ## - SPECIAL CODED DATES

  • Birth date: 1902
  • Death date: 1977

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Krauze, Stanisław
  • Daty biograficzne: (1902-1977).

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Krauze, St.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Podręcznik laboratoryjny analityka żywnościowego / Stanisław Krauze, Zbigniew Bożyk, Lech Piekarski. - Warszawa, 1962.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Cmentarz Powązkowski w Warszawie / [red. nauk. Janusz Durko, Wojciech Fijałkowski, Hanna Szwankowska]. - Warszawa, 2002.
  • Znaleziona informacja: Biogram

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Metodyka badania produktów spożywczych wraz z częścią teoretyczną / oprac. przez C. Wichrowskiego i St. Krauzego. - Wyd. 2. - Warszawa, 1931.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Polski kodeks żywnościowy : materiały do Polskiego kodeksu żywnościowego prof. dra farm. St. Krauzego ze stanowiska botaniczno-farmaceutycznego / Henryk Bukowiecki. - Warszawa, [około 1948].