Normal view
MARC view
- Pierson, Merle D.
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- Pole kontrolne: 16618
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- Pole kontrolne: KR 7
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- Pole kontrolne: 20250322094851.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 990708n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 99013734
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 11281728
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/11281728
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000024184124
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000024184124
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 7/EG
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 7/EG
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Pierson, Merle D.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Pierson.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: HACCP - Grundlagen der produkt-und prozesspezifischen Risikoanalyse / hrsg. Pierson/Corlett, jr. - 3 unveränd nachdr. - Hamburg, 1999.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: LCC online