Normal view MARC view
  • Grajek, Włodzimierz

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • Pole kontrolne: 58531

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • Pole kontrolne: KR 7

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • Pole kontrolne: 20250322091954.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 990421n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 99012069

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/LK
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/LK
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: SZCZ M/RK
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR U/KN

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Grajek, Włodzimierz
  • Daty biograficzne: (1946- ).

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Grajek, W.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Wpływ hydratacji substratu na wzrost i fizjologię grzybów w hodowlach na podłożu stałym / Włodzimierz Grajek. - Poznań, 1988.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: INP'1997/98

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Surowce, technologia i dodatki a jakość żywności / pod red. J. Czapskiego, Wł. Grajka i E. Pospiecha. - Poznań, 1999.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Przeciwutleniacze w żywności : aspekty zdrowotne, technologiczne, molekularne i analityczne : pr. zb. / pod red. Włodzimierza Grajka. - Warszawa, 2007.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Wskazówki metodyczne dla słuchaczy Zaocznego Kursu Gospodarki Remontowej w Przemyśle Spożywczym / oprac. W. Grajek. - Poznań, 1971.