Normal view
MARC view
- Grajek, Włodzimierz
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- Pole kontrolne: 58531
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- Pole kontrolne: KR 7
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- Pole kontrolne: 20250322091954.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 990421n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 99012069
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/LK
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/LK
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: SZCZ M/RK
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR U/KN
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Grajek, Włodzimierz
- Daty biograficzne: (1946- ).
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Grajek, W.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Wpływ hydratacji substratu na wzrost i fizjologię grzybów w hodowlach na podłożu stałym / Włodzimierz Grajek. - Poznań, 1988.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: INP'1997/98
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Surowce, technologia i dodatki a jakość żywności / pod red. J. Czapskiego, Wł. Grajka i E. Pospiecha. - Poznań, 1999.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Przeciwutleniacze w żywności : aspekty zdrowotne, technologiczne, molekularne i analityczne : pr. zb. / pod red. Włodzimierza Grajka. - Warszawa, 2007.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Wskazówki metodyczne dla słuchaczy Zaocznego Kursu Gospodarki Remontowej w Przemyśle Spożywczym / oprac. W. Grajek. - Poznań, 1971.