Normal view MARC view
  • Grosch, Werner

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • Pole kontrolne: 8660

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • Pole kontrolne: KR 7

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • Pole kontrolne: 20250322092023.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 980130n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 98021488

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 59238631
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/59238631

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 0000000117655343
  • Źródło: isni
  • Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000117655343

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: Q42407301
  • Źródło: wikidata
  • Real World Object URI: http://www.wikidata.org/entity/Q42407301

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/MN
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/MN
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: OLSZT 003/NZ

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Grosch, Werner
  • Daty biograficzne: (1934- ).

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Grosch, W.

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Grosch, Werner Joachim.

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Grosch, Werner J.

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Grosch, W. J.

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Grosch, Joachim.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: LCN'1996

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Lehrbuch der Lebensmittelchemie / H.-D. Belitz, W. Grosch. - 2., Aufl. - Berlin, 1985.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Die Mitwirkung der Lipoxygenase (EC.1.13.1.13) an Geruchs- und Geschmacksminderungen in pflanzlichen Lebensmitteln, untersucht an lagernden halbreifen Erbsen (Pisum sativum) / von Werner Joachim Grosch. - Berlin, 1969.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: DNB online

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: WorldCat online