Normal view MARC view
  • Pospiech, Edward.

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 3

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • Pole kontrolne: 95609

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • Pole kontrolne: KR 7

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • Pole kontrolne: 20250322095148.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 990421n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 99012060

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/LK
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/LK

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Pospiech, Edward.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Zmiany termiczne białek i ich wpływ na zdolność wiązania wody przez tkankę mięśniową / Edward Pospiech. - Poznań, 1990.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: INP'1997/98