Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Zarządzanie jakością żywności : ujęcie technologiczno-menedżerskie / P. A. Luning, W. J. Marcelis, W. M. F. Jongen ; z ang. przeł. Zdzisław Źródłowski.

Autor: Luning, P. AWspółtwórca(-y): Marcelis, W. J, (1948- ) | Jongen, W. M. F | Źródłowski, Zdzisław [Tł.] | Wydawnictwa Naukowo-Techniczne [pbl]Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Seria: Żywność, Jakość, TechnologiaSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2005. Opis: 411 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości: Tekst Tryb odtwarzania: Bez urządzenia pośredniczącego Typ nośnika: WoluminISBN: 8320429668Tytuły ujednolicone: Food quality management (pol.) Tematy: Przemysł rolno-spożywczy -- kontrola jakości -- podręczniki akademickie | Żywność -- jakość -- podręczniki akademickie | Zarządzanie jakością -- podręczniki akademickie
Tagi: Brak tagów dla tego tytułu. Zaloguj się, aby dodać tagi.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Księgozbiór podstawowy Księgozbiór podstawowy BUEK Magazyn 340106 Dostępny 1000340106

Bibliogr. s. 393-[405].

Dla pracowników naukowych, kadry pracujacej w przemyśle, nauczycieli akademickich, studentów interesujących się zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej.