Organizacja przedsiębiorstwa hotelarskiego / Piotr Dominik, Witold Drogoń.

By: Dominik, Piotr (technologia żywności)Contributor(s): Drogoń, WitoldMaterial type: TextTextPublication details: Warszawa : Almamer Wyższa Szkoła Ekonomiczna, 2009. Description: 177, [2] s. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788360197882Subject(s): Hotele -- zarządzanie
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reference collection Reference collection BUEK Wypożyczalnia 341683 64 Available 1000341683
Reference collection Reference collection BUEK Wypożyczalnia 289107 64 Available 1000289107
Reference collection Reference collection BUEK Wypożyczalnia 289108 64 Available 1000289108
Reference collection Reference collection BUEK Wypożyczalnia 289109 64 Available 1000289109

Bibliogr. s. 171-177.