Potencjał przeciwlisteryjny bakterii fermentacji mlekowej wystepujących w serach regionalnych wytwarzanych w okręgu tatrzańskim / Anna Sip.

By: Sip, AnnaContributor(s): Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). Wydawnictwo [pbl]Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Rozprawy Naukowe - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu ; 442Publication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2012. Description: 125 s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminSubject(s): Listeria | Ser -- jakość | Bakterie kwasu mlekowego | Żywność -- mikrobiologia
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reading room collection Reading room collection BUEK Czytelnia Główna 340828 579 Tylko na miejscu 1000340828

Bibliogr. s. 104-123.

Streszcz. ang.